Dieren

Dieren & Dierenbenodigdheden

Ons aanbod
 
Dierenspeciaalzaak Zodiak heeft een breed assortiment op diverse gebieden, maar is aan de andere kant ook gespecialiseerd op deze gebieden. Een speciaalzaak voor huisdieren en meer.
 
Honden
Zodiak heeft vele topmerken hondenvoer in het assortiment. In deze sortering bevindt zich zowel droge brok als blikvoer. Daarnaast hebben wij benodigdheden voor de hond zoals manden, kussens, riemen, borstels en speelgoed. Uiteraard bieden we ook deskundig advies over al deze artikelen.
 
Katten
Zodiak heeft enkele tientallen soorten kattenvoer voor elk ras. Daarnaast hebben wij benodigdheden voor katten zoals manden, riemen, krabpalen en kattenbakken. Ook hebben wij een ruime keus aan medicijnen en vitaminepreparaten voor katten. Uiteraard krijgt u altijd deskundig advies bij aanschaf van kattenproducten.
 
Vogels
Zowel voor uw volièrevogels als voor de huis- en buitenvogels bent u bij Zodiak op het juiste adres. Ons assortiment omvat vele soorten vogelvoeders en vogelbenodigdheden. Maar ook een grote sortering levende vogels treft in onze winkel aan. Naast dit alles kunt u bij ons altijd terecht voor deskundig advies over uw vogels en benodigdheden.
 
Knaagdieren
Voor vele soorten knaagdieren, knaagdierenvoeders en -benodigdheden kunt u bij ons terecht. Een afgewogen assortiment van topmerken is het kenmerk van deze afdeling, maar ook voor een konijnenhok en andere knaagdierverblijven bent u aan het juiste adres. Natuurlijk krijgt u bij ons altijd een deskundig advies over knaagdieren.
 
Overigen
 
Wij verkopen uiteraard meer producten dan wat op onze website vermeld staat. Veel seizoensgebonden producten zorgen ervoor dat de winkel regelmatig wordt aangepast. Sommige productgroepen worden uitgebreid en andere juist weer ingekort. Als u een product niet kunt vinden spreek dan één van onze medewerkers aan. Misschien hebben we dat product tijdelijk verwijderd, niet op voorraad of verplaatst. Naast de producten die u in onze winkel vindt, is het mogelijk bepaalde producten op bestelling te leveren. Wij worden wekelijks door verschillende leveranciers bevoorraad.