Over Ons

Historie Zodiak

1984
In 1984 zijn wij begonnen in een klein pandje in Amsterdam. Hier hebben wij 3 jaar lang met plezier onze eerste stappen gezet, tot waar wij nu zijn. De zaak draaide goed, maar al gauw kwamen we ruimte tekort. Na diverse onderzoeken naar mogelijkheden, kwamen wij in Almere terecht. De locatie, de mogelijkheden en de vooruitzichten op langere termijn lagen ons goed, dus de beslissing was genomen.
 
1987
In 1987 begonnen we in Almere-Buiten, en kregen de beschikking over een oppervlakte van 100 m². Gesitueerd op een leuk en gezellig winkelplein, met indertijd een inwonersaantal van 5000 mensen. Na een inspannende periode van verbouwingen in inrichting, voelden wij ons meteen thuis. Gelukkig, want als Amsterdammers in het kleinere Almere-Buiten is toch even wennen.
 
1990
Twee jaar later, in 1990, kregen wij de mogelijkheid nog verder uit te bouwen. Het pand aan de overkant van het plein kwam beschikbaar, met een oppervlakte van maar liefst 270 m². Een verademing van extra ruimte, die we in eerste instantie moesten inrichten met?? Wat?? Maar als snel bleek, hoe meer ruimte, hoe meer rommel. Dus tijd voor een kritische herinrichting leek ons.
 
1992
In 1992 liepen de zaken zo goed, dat we tegen de keuze en mogelijkheid aan liepen een 2e filiaal te openen. Almere Muziekwijk, vlakbij het station in een gezellige en overdekte winkel passage. Ook dit filiaal werd door het winkelende en omwonende publiek goed ontvangen. Het is een gezellig en leuk ingerichte locatie geworden waar wij u graag ontvangen, over advies en aankoop van uw huisdier, en alles wat daar mee te maken heeft.
 
2012
In augustus 2012 zijn we ,na een lange verbouwing van het winkelcentrum in Almere Buiten, eindelijk verhuist naar een nieuw pand.
 
Heden
Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een zeer professioneel team. Allen zijn zeer vakbekwaam en vol inzet, en staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Mede dankzij hun inzet en motivatie staat Zodiak B.V. in Almere bekend als de betere dieren speciaalzaak.
 
Graag ontvangen wij u in één van onze filialen voor advies, verkoop en raad&daad omtrent alles voor uw huisdier. 
 
 
Het Zodiak team.